|
|
|
Таблиця 5 |
|
Набір продуктів
харчування для осіб, які втратили працездатність |
|
(кілограмів/рік
на одну людину) |
|
|
|
|
|
|
Найменування продукту |
Норма споживання в
середньому на 1 дитину на рік |
Ціна
покупки фактична, грн. |
Вартість споживання, грн. |
|
Хлібопродукти: |
|
|
|
|
борошно житнє |
0,3 |
2,78 |
0,83 |
|
борошно пшеничне |
8,8 |
1,85 |
16,28 |
|
хліб житній |
38 |
1,70 |
64,60 |
|
хліб пшеничний |
62 |
1,36 |
84,32 |
|
макаронні вироби |
4,1 |
3,15 |
12,92 |
|
рис |
2,3 |
3,08 |
7,08 |
|
манна крупа |
0,9 |
2,20 |
1,98 |
|
пшоно |
0,9 |
1,70 |
1,53 |
|
гречана крупа |
2 |
3,02 |
6,04 |
|
вівсяна крупа |
1,1 |
3,74 |
4,11 |
|
бобові |
1,9 |
4,50 |
8,55 |
|
інші |
0,6 |
1,23 |
0,74 |
|
Картопля |
108 |
1,00 |
108,00 |
|
Овочі, баштанні: |
|
|
|
|
капуста |
27,5 |
2,00 |
55,00 |
|
помідори, огірки |
22 |
4,50 |
99,00 |
|
морква, буряк |
16 |
3,50 |
56,00 |
|
цибуля, часник |
8 |
6,00 |
48,00 |
|
баштанні |
14,5 |
0,80 |
11,60 |
|
інші |
10 |
7,15 |
71,50 |
|
Фрукти і ягоди: |
|
|
|
|
фрукти, ягоди свіжі |
3,1 |
8,00 |
24,80 |
|
сухофрукти |
1,8 |
5,00 |
9,00 |
|
Цукор, кондитерські
вироби |
22,5 |
5,36 |
120,60 |
|
Олія |
6,7 |
5,88 |
39,40 |
|
Маргарин |
1,5 |
7,14 |
10,71 |
|
М'ясопродукти: |
|
|
|
|
яловичина |
12 |
29,00 |
348,00 |
|
баранина |
0,9 |
32,00 |
28,80 |
|
свинина |
9,5 |
31,00 |
294,50 |
|
субпродукти та інші |
2 |
16,92 |
33,84 |
|
птиця домашня |
5 |
14,00 |
70,00 |
|
сало |
2 |
24,00 |
48,00 |
|
ковбасні вироби |
6,6 |
23,60 |
155,76 |
|
Рибопродукти: |
|
|
|
|
риба свіжа |
2,5 |
11,00 |
27,50 |
|
оселедці |
0,7 |
12,04 |
8,43 |
|
Молокопродукти: |
|
|
|
|
молоко незбиране |
83 |
2,21 |
183,43 |
|
молоко збиране, кефір |
22 |
2,10 |
46,20 |
|
масло вершкове |
3,9 |
10,40 |
40,56 |
|
сир м'який |
7,6 |
10,00 |
76,00 |
|
сметана |
4 |
8,00 |
32,00 |
|
Яйця, штук |
187,5 |
0,30 |
56,25 |
|
УСЬОГО на рік |
|
|
2311,86 |
|
УСЬОГО на місяць |
|
|
192,65 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|