Таблиця 5
Набір продуктів харчування для осіб, які втратили працездатність
(кілограмів/рік на одну людину)
Найменування продукту Норма споживання в середньому на 1 дитину на рік Ціна покупки фактична, грн. Вартість споживання, грн.
Хлібопродукти:
борошно житнє 0,3 2,78 0,83
борошно пшеничне 8,8 1,85 16,28
хліб житній 38 1,70 64,60
хліб пшеничний 62 1,36 84,32
макаронні вироби 4,1 3,15 12,92
рис 2,3 3,08 7,08
манна крупа 0,9 2,20 1,98
пшоно 0,9 1,70 1,53
гречана крупа 2 3,02 6,04
вівсяна крупа 1,1 3,74 4,11
бобові 1,9 4,50 8,55
інші 0,6 1,23 0,74
Картопля 108 1,00 108,00
Овочі, баштанні:
капуста 27,5 2,00 55,00
помідори, огірки 22 4,50 99,00
морква, буряк 16 3,50 56,00
цибуля, часник 8 6,00 48,00
баштанні 14,5 0,80 11,60
інші 10 7,15 71,50
Фрукти і ягоди:
фрукти, ягоди свіжі 3,1 8,00 24,80
сухофрукти 1,8 5,00 9,00
Цукор, кондитерські вироби 22,5 5,36 120,60
Олія 6,7 5,88 39,40
Маргарин 1,5 7,14 10,71
М'ясопродукти:
яловичина 12 29,00 348,00
баранина 0,9 32,00 28,80
свинина 9,5 31,00 294,50
субпродукти та інші 2 16,92 33,84
птиця домашня 5 14,00 70,00
сало 2 24,00 48,00
ковбасні вироби 6,6 23,60 155,76
Рибопродукти:
риба свіжа 2,5 11,00 27,50
оселедці 0,7 12,04 8,43
Молокопродукти:
молоко незбиране 83 2,21 183,43
молоко збиране, кефір 22 2,10 46,20
масло вершкове 3,9 10,40 40,56
сир м'який 7,6 10,00 76,00
сметана 4 8,00 32,00
Яйця, штук 187,5 0,30 56,25
УСЬОГО на рік 2311,86
УСЬОГО на місяць 192,65